Bye bye bloggen

Hejsan!

Kom hem sent igår kväll från London. Vi hade det jätteroligt där, men det går inte att jämföra London med Paris. Älskar Paris för mycket för att gilla något mer ;).

Och eftersom jag är hemma igen betyder det att jag inte kommer skriva mer här i bloggen. Tack alla som följt mig här och jag hoppas det varit roligt att läsa :). Jag kommer spara bloggen så jag kan kolla tillbaka ibland och minnas allt jag gjort.

Kram

Sorry

Har inte haft tid att skriva här dom senaste dagarna. Inji är här och vi har hittat på en massa saker hela tiden. Visat henne Paris och sagt hejdå till alla här.. Ska bli tråkigt att åka härifrån, men jag känner ändå att det är dags nu.

Senare idag åker vi till London i några dagar innan vi åker hem till Göteborg igen..

Inji is in da house!!Nu ska vi åka til Versailles!

3 juni 2010

Interneten hemma fungerar inte sa jag kunde inte skriva mer igar. Och jag ar i skolan nu, darfor jag inte kan skriva alla bokstaver.

Har precis skrivit klart ett prov och ska nu plugga till det sista provet har. Ska bli sa himla skont att det ar over :D.
Och efter det ska jag aka till flygplatsen och hamta Inji!!

Shakespeare & co.

Igår var jag och Micha på i en gammal bokhandel som heter Shakespeare & co. Det var en av sakerna på min lista av vad jag ville se här i Paris, så jag kan bocka av det nu :).
Det är en gammal bokhandel från början av 1900-talet där många författare alltid gått till. Ernest Hemingway har till och med skrivit om den i en av sina böcker.

Den är fylld med engelska böcker som man kan köpa, men även böcker man kan sitta och läsa där.
På övervåningen har dom soffor, bänkar, ett piano, en gammal skrivmaskin man kan använda och alla möjliga böcker. Unga författare går fortfarande dit idag för att skriva och dom kan även bo där om dom vill.

Hade varit mysigt att sitta där på vintern och läsa, synd att jag inte gick dit tidigare.


Avskärmad från omvärlden..

Så känner jag mig ungefär just nu. Mitt internet hemma fungerar fortfarande inte, så jag fick åka in till skolan idag igen. Nu måste jag plugga inför mina tentor imorgon och sen kanske jag skriver lite till här och berättar om igår då jag och Michaela åkte till Shakespeares bokhandel.

Ha en bra dag!

Bye bye Micha

Igår hjälpte jag Micha att flytta sina saker hem till en kompis där hon ska bo sina sista dagar här innan hon åker hem. Kan inte fatta att det redan är över (jag vet att jag sagt det tusen gånger redan, haha).

Nu sitter jag i skolan och ska plugga inför mina prov på torsdag. Våran väldigt smarta hyresvärd skulle fixa tvn igår och lyckades förstöra interneten verkar det som så jag kunde inte plugga hemma och var tvungen att komma hit.. Hoppas verkligen det fungerar ikväll igen annars blir jag galen.


RSS 2.0