Flopp

Som sagt gick vi till en fest igår som skulle vara för Alexander McQueen.. Kan säga att det inte alls var vad vi förväntat oss! Det var över 700 personer som hade bekräftat på Facebook igår att dom skulle komma, så vi trodde att det skulle vara jättemycket folk och tänkte därför gå tidigt så vi kom in.

Först gick vi till Cary och lämnade våra saker för att vi sov där och hade skola dagen därpå. Efter det gick vi hem till två svenska killar i Maddes klass. Dom hade en helt underbart fin lägenhet som ligger precis vid Louvren. Skulle gärna byta lägenhet med dom :P.

Sen gick vi till klubben.. Den låg på en liten innergata på Champs-elysées. Medan vi letade efter den kollade vi efter en lång kö, för vi tänkte att det säkert skulle vara mycket folk. Till slut hittar vi den, men det var ingen kö utanför precis.. Men inte blev vi insläppta för det. Vakterna och en tjej som jobbade där var så himla dryga och ville inte släppa in oss för att vi inte var på gästlistan. Det värsta var ändå när Cary sa "Please, I love Alexander McQueen" och tjejen som hade gästlistan ba "What matter does it make? It's not like you're going to see him here anyway". Alltså varför säger man nått sånt? Dom håller alltså i en fest till ära för honom och självklart fattar vi också att vi inte kommer se honom. Ganska svårt när han inte lever..

Vakten släppte i alla fall in oss efter det, men jag önskar nästan att han inte gjort det. Helt tomt var det och skitdålig musik. Det enda som hade med designern att göra var en vägg där dom visade hans modevisning. Efter en stund blev jag och Madde så uttråkade att vi köpte med oss mat och åkte hem till Cary. Det var den kvällens höjdpunkt! Haha


Kör en konstig min som vanligt :P


I killarnas lägenhet





Kommentera!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0